فعالیت های پژوهشی

0
407

عناوین فعالیت های پژوهشی

۱٫       انتشارات مرکز (کتاب، مقاله و بروشور)

  • کتاب “اصول و فناوری تولید گز” نویسنده: سعیده امینی هرندی، دکتر مهدی کاشانی زاده، محمد گوهریان   سال: ۱۳۹۲
  • کتاب “خلاصه مقالات دومین همایش ملی گز، شیرینی اصیل ایرانی”   تهیه کنندگان:دکتر منصور شریعتی، محمد گوهریان و مجید وفادار سال ۱۳۹۳
  • کتاب “مقدمه ای بر ماهیت کارکرد و زوال اصناف”   گروه تحقیق: محمد گوهریان، محسن رنانی، اصلان قودجانی، ناهید مسعودی سال ۱۳۸۸
  • کتاب “دولت صنفی”گروه تحقیق: محمد گوهریان، محسن رنانی، اصلان قودجانی، ناهید مسعودی سال ۱۳۸۸
  • ماهنامه “عتیق” از سال ۸۸ الی ۸۹
  • مجله خلاصه مقالات پذیرفته شده در دومین همایش ملی گز  سال ۱۳۹۱

 

۲٫       مرکز رشد خوشه فناوری

تاسیس مرکز رشد خوشه های فناوری های گز، شیرینی، شکلات وصنایع وابسته با هفت هسته در بهمن سال ۱۳۹۲

  •  هسته فناوری فراسکه با موضوع تولید محصولات پروبیوتیک و فراسودمند از جمله  عسل و شیرین کننده پروبیوتیک
  • هسته فناوری عصاریا با موضوع تولید و عرضه مستقیم انواع روغنهای خوراکی و داروئی بروش فشار سردcold press
  • هسته فناوری رویای شیرین با موضوع انیمیشن و شبیه سازی
  • هسته فناوری برندینگ شیرینی های بومی ایران
  • هسته فناوری حاضریا
  •  هسته فناوری محصولات طبیعی مراقبت از پوست و مو
  • هسته فناوری ارمغان سبز بهاران
  • هسته فناوری تولیدی دوباره

۳٫       تأسیس دفتر کارآفرینی در فروردین ماه سال ۱۳۹۴ به مدیریت آقای محمد گوهریان

خدمات ارائه شده در این دفتر به شرح ذیل می باشد:

  • برگزاری جلسات کارآفرینی ویژه دانشجویان در خصوص مسیر یابی شغلی
  • مشاوره علمی – تخصصی
  • برنامه ریزی و پیگیری دروس کاربینی و کارورزی
  • شناسایی کارآفرینان مرکز و حمایت از طرح های مبتکرانه و خلاق

۴٫       برگزاری اولین همایش ملی گز، شیرینی اصیل ایرانی فرصت ها و چالش ها در شهریور ماه سال ۱۳۹۱

عناوین مقالات ارائه شده از مدرسین و پرسنل مرکز عتیق:

  • اثر مصرف روزانه گز سین بیوتیک بر روی فاکتور های التهابی و پارامترهای استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به دیابت تیپ ۲

نویسنده: محمد گوهریان، دکتر عاصمی، حسین شاکری

  • اصلاح بسته بندی گز بوسیله بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده، جاذب های اکسیژن و بسته بندی با خاصیت ممانعت بالا

نویسنده: سعید امینی هرندی، محمد گوهریان

  • بررسی میزان پایداری ویتامین C، ویتامین D، و کلسیم در مدت نگهداری گز غنی شده با ویتامین ها و املاح

نویسنده: محمد گوهریان

 

۵٫       برگزاری دومین همایش ملی گز با اهداف بررسی تولید صنعتی، صنفی، مدیریت، بهره وری و سلامت  در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳

عناوین مقالات ارائه شده از مدرسین و پرسنل مرکز عتیق:

  • بررسی کاربرد استفاده از ایزومالت و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر ویژیگی های شیرینی لوز

نویسنده: محمد گوهریان، صبیحه السادات علیزاده

  • بررسی اثر جایگزین های ساکارز بر برخی از ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی انواع شکلات

نویسنده: زهرا آذری

  • بررسی استفاده از ایزومالتولوز (پالاتینوز) و مواد اولیه بر پایه صبحانه در تولید گز به عنوان یک میان وعده کاملا سالم با ارزش غذایی بالا

نویسنده: صبیحه السادات علیزاده، محمد گوهریان

  • بررسی عوامل موثر در موفقیت بازاریابی شرکت های مواد غذایی

نویسنده: علی موزون، مهشید مهران

  • بررسی شیرین کننده پروتئینی برازیین و کاربرد آن در تولید گز رژیمی

نویسنده: سمیه قندهاری

  • پروبیوتیک ها: افزودنی های فراسودمند

نویسنده: صفورا اکبری

  • بررسی نقش برند در توسعه صادرات محصولات غذایی

نویسنده: علی ایرانمنش

  • تولید کیک کم کالری با استفاده از جایگزین های ساکارز

نویسنده: زهرا آذری

  • چالش های مشتری مداری در چشم انداز صنعت شیرینی و شکلات

نویسنده: زهرا پذیرایی، سعیده پورمسعود

۶٫       برگزاری همایش با عنوان بیانیک

اولین همایش بیانیک در استان اصفهان با سخنرانی کارآفرینان موفق از جمله  دکتر علی نادری، آقای محمد گوهریان، آقای امیر کشانی، آقای احسان امیرجان و آقای بایرام عباسی در ۱۶ اسفند ماه سال ۱۳۹۳برگزار شد.

۷٫       همکاری در برگزاری همایش ” نقش نظام علمی کاربردی در تربیت نیروی ماهر و کارآمد” در سال ۱۳۹۰

این همایش در تاریخ ۱۹ شهریور ماه سال ۱۳۹۰ با حضور استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین دانشگاه علمی و کاربردی، مرکز آموزش عتیق و اتاق بازرگانی در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد .

۸٫       برگزاری دوره استارت آپ ویکند با عنوان رویداد شیرین کارآفرینی در تارخ ۱۶ الی ۱۸ مهر ماه سال ۱۳۹۳

۹٫       برگزاری دوره های کوتاه مدت با عناوین ذیل:

  • کارگاه آموزشی مهارت های عصر اطلاعات
  • سواد اطلاعاتی برای توسعه صنعتی
  • استراتژی و ابزار های جستجو در اینترنت
  • نیاز سنجی و طراحی آموزشی با رویکرد سواد اطلاعاتی
  •  تولید سبزیجات ارگانیک، قارچ های دکمه ای و ورمی کمپوست در منزل
  • انیمیشن چگونه ساخته می شود
  • نیازسنجی و مدیریت آموزشی روزآمد برای محیط های پویا
  • جستجو در اینترنت
  • خود ارزیابی مدل تعالی
  • آشنایی با مدل ملی کیفیت غذا و دارو
  • سواد اطلاعاتی در گرافیک
  • همه چیز درباره ترافل

۱۰٫   تشکیل گروه کسب و کار با عنوان “مشاغل خانگی”

  • اخذ ۳۳ گواهینامه کسب و کار خانگی از سازمان فنی و حرفه ای برای دانشجویان و دانش آموختگان مرکز عتیق
  • برگزاری بازارچه مشاغل خانگی جهت معرفی و فروش محصولات گروه کسب و کار در ۸ نوبت   در سال های ۱۳۹۱و  ۱۳۹۲

۱۱٫   برگزاری نمایشگاه با عنوان کاراگرافیستا در خانه هنرمندان در سال ۱۳۹۲ که در این نمایشگاه اثار دانشجویان رشته گرافیک این مرکز به نمایش گذاشته شد.

۱۲٫   برگزاری ۱۹ عنوان سمینار آموزشی در حوزه های اجتماعی، اسلامی، هنری و صنعت

عناوین سمینارها:

  • تاثیر رسانه ها بر سبک زندگی
  • روش بهتر به خاطر سپردن لغات انگلیسی
  • تصویرسازی در تئاتر کاغذی
  • آشنایی با مواردی که باعث بیات شدن نان می گردد
  • عکس یادگاری
  • ایمنی و حفاظت در محیط کار
  • بررسی آثار نئوم گابا
  • کاربرد مبانی هنر های تجسمی در زندگی روزمره
  • طرز تهیه کیک های عصرانه
  • یادگیری کاربردی
  • پول شویی
  • مدیریت پروژه
  • خلاقیت صنعتی و سازمانی
  • علل کاهش جمعیت در استان اصفهان
  • امنیت اطلاعات در رایانه
  • افزایش درک فضایی و تجسمی در ریاضی
  • سیر تحول اعلان در ایران
  • فراکتال ها
  •  نوای کربلا

۱۳٫   تقدیر نامه ها

تقدیر نامه های دریافتی دکتر محمد گوهریان ریاست مرکز به شرح ذیل می باشد.

  •  کسب مربی افتخاری در رویداد از ایده تا کسب و کار در سی ساعت
  • همکاری در برگزاری همایش ” نقش نظام علمی کاربردی در تربیت نیروی ماهر و کارآمد”
  • عضو کمیسیون برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی استان اصفهان
  • همکاری با کمیته نیاز سنجی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان
  •  عضو کمیته کارآفرینی و انتخاب کارآفرینان برتر سال ۹۱

۱۴٫   پایان نامه ها

  • بررسی عملکرد اصناف و واحد های صنفی از دیدگاه افراد غیر صنفی

نگارش: دکتر محمد گوهریان ریاست مرکز عتیق با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان

  • امکان سنجی استوار سیستم مدیریت دانش در دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت طراحی مجدد فرآیندها و  بهبود عملکرد

نگارش: مهندس سعیده پورمسعود- معاون آموزشی مرکز عتیق

  • بررسی تاثیر ارزش نام و نشان تجاری بر روی انتخاب مصرف کننده (مطالعه موردی گز سکه اصفهان)

نگارش: عفت السادات محبوبی رنانی

  • بررسی عوامل رضایتمندی مشتریان شرکت گز سکه

نگارش: زهرا محمدی – مریم ابراهیمیان

۱۵٫

افزودن دیدگاه